Stor, nyrenoveret og moderne herskabslejlighed ved Søerne på Østerbro

Tilbage til oversigt

Østerbrogade

B

Stor, nyrenoveret og moderne herskabslejlighed ved Søerne på Østerbro

Hvis du ønsker at bo midt i byen, men stadig være tæt på parker, vand og gode skoler, er denne mondæne herskabslejlighed lige noget for dig. Den unikke lejlighed har udsigt over søerne og ligger i den populære ende af Østerbro, hvor du er tæt på centrum og cafeer, men stadig væk fra larm og trængsel.

Denne herskabslejlighed med højt til loftet er utrolig godt indrettet med en effektiv entre og tre stuer en suite, der alle har udsigt over søerne. Lejlighedens store hjerte er et lyst og åbent køkken alrum, der har hele to døre ud til den store altan med gulv til loft vinduer. Det rummelige gæsteværelse/børneværelse har eget badeværelse med brus, og master-soveværelset har egen indgang til nylavet walk-in såvel som til det store badeværelse med b.la. dobbelt vask.
Alt lige fra de nye sildebensparket ege-gulve til begge badeværelser og køkken er ny- og gennem renoveret med de bedste materialer i 2016. Både køkken og badeværelser er helt nye og designet med samme håndlavede eg og marmor af højeste kvalitet. Der er varme i badeværelsesgulvene, håndklædevarmer og dugfrie spejle. Ovn og komfur er fra det luksuøse mærke Gaggenau og alle armaturer i køkken og bad er støbt i messing og fra det danske luksusmærke Vola. Desuden indeholder køkkenet den populære kogende vandhane Quooker, og vaskesøjlen er Mieles bedste modeller. Den nye altan er hele 10 kvm og har foruden 2 nye varmelamper også lækker ph-belysning, så der er rig mulighed for grill og socialt samvær. Den private gård er også nyligt renoveret, og der er mulighed for at etablere flere børneværelser efter aftale.

Lejligheden ligger 2 km fra Kongens Nytorv og under 3 km fra Rådhuspladsen. Det er nemt at komme til både lufthavn og centrum med både bil, offentlig transport og cykel. Den nye metro ligger 350 meter fra lejlighedens hoveddør; Østerport station ligger inden for 1 km, der er flere busser tæt på lejligheden og det er nemt at komme ud af byen via motorvejen.

Udlejes ikke som delebolig.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK