Egoistlejlighed for den kræsne lejer

Tilbage til oversigt

Nybrogade

Egoistlejlighed for den kræsne lejer

Bo midt i Københavns kulturkvarter i nyistandsat liebhaverlejlighed
Boligen er beliggende i det historiske område ved Frederiksholm Kanal, med Christiansborg og Thorvaldsens Museum som naboer, kan man ikke ønske sig et skønnere miljø. Her emmer af kultur og historie i rolige omgivelser med charmen fra vandet i kanalen.

Der er i området et væld af hyggelige cafeer med udeservering og metroen på Gammel Strand forventes åben i juli 2019, hvorefter man kan gå til denne på fem minutter.

Ejendommen, som er fredet fremstår stadig smuk og med sjæl 287 år efter opførelsen. Der er en lille hyggelig gårdhave med toppede brosten, hvor man sagtens kan nyde et glas på en varm sommeraften, medmindre man hellere vil sidde på kanalkanten, som flere ynder at gøre.

Boligen ligger højt hævet over gadeniveau og der er ingen generende indkig. Fra den store, smukke herskabsopgang, træder man ind i mindre fordelingsentre. Herfra er der adgang til smagfuldt badeværelse, med separat brus samt vindue til udluftning. Elementerne er i amerikansk valnød, for at skabe en gennemgående stil i interiøret.

Spisestuen har plads til 20 gæster og fremstår super indbydende med kig til den yndige gårdhave. I anretter-rummet, som sagtens kan bruges til daglig spisestue, findes et helt fantastisk vitrineskab også i amerikansk valnød, som er med til at give rummet hygge. Det smukke snedkerkøkken er ligeledes opført i valnød og der er rigtig god skabsplads, samt smukke detaljer som grøn marmorstænkplade ved komfuret, specialdesignede Le klint lamper og fransk tapet. I viktualierummet er der praktisk klinkegulv samt god hyldeplads. Der er endvidere kombineret vaske-tørretumbler. De tre stuer en-suite, har hele seks vinduespartier mod kanalen. Stuerne fremstår med høje gulv til loft paneler samt smukt håndsnedkereret reolskab.

I soveværelset vågner man med udsigten til Thorvaldsens Museum samt kanalen og der er endvidere adgang til rummeligt walkin-closet/kontor/børneværelse.

Hele lejlighed fremstår totalt indflytningsklar med håndlavede radiator-skjulere, nymalede paneler og døre, fuldspartlede vægge samt ny filt og maling.
En bolig for den kræsne lejer der sætter pris på kvalitet, dygtigt håndværk og en lejlighed og ejendom med sjæl og historie.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK