Charmerende villa med skøn have

Tilbage til oversigt

Gl. Holtevej

Charmerende villa med skøn have

Med Søllerød golfbane og Rudeskov som nabo samt 1,5 km til Trørødskolen ligger denne unikke bolig som skal udlejes pr 15 januar. 2018

Ejendommen er 316 kvm fordelt på 3 plan og indeholder følgende:
Stueplan: Entre med garderobe og indbygget pejs til køkkenet, stort og rummeligt spisekøkken med kun 2 år gammelt HTH køkken med Miele ovn, induktionskomfur og dobbelt Liebherr køle/svaleskab med fryser. Stort børneværelse og kontor med indbyggede skabe, begge rum er med nylagte lyse trægulve, samt badeværelse med brus.
Fra køkkenet er der direkte udgang til den nyetableret træ terrasse og den lukkede og meget idylliske have.
1.sal: Stor lys stue med pejs og udgang til stor balkon med udsigt over haven og golfbanen. Stort forældre soveværelse med nylagte trægulve, indbyggede skabe og direkte adgang til badeværelse med brus og karbad. Fra soveværelset er der endvidere udgang til balkonen.
Underetagen bliver i dag brugt som teenage afdeling med toilet, tre rummelige værelser samt en stue med udgang til en stor træ terrasse og haven. Hele underetagen har gulvvarme under de lyse trægulve.
Endvidere er der et stort bryggers med klinkegulv, 2 år gamle Miele vaskemaskine og tørretumbler samt indgang til lille vinkælder hvor der er et tomt våbenskab til fri afbenyttelse. Fra bryggerset er der udgang til baghaven.

Huset ligger ugenert på en dobbeltgrund med en dejlig stor pool med træterrasse, carport til to biler, rummeligt redskabsskur, indkørsel med plads til flere biler, gyngestativ og trampolin hvis lejer ønsker at overtage den.
Overalt i huset er der fritliggende bjælker i: Et helt fantastisk funktionelt og rummeligt hus med unik atmosfære.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 17.00
fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK