Fantastisk lejlighed i smuk og unik ejendom

Tilbage til oversigt

Oscar Pettifords Vej

Fantastisk lejlighed i smuk og unik ejendom

Fantastisk lejlighed beliggende i helt unik ejendom Metropolis, som er en af Københavns mest spektakulære bygninger. Lejligheden på 5.sal har en smuk udsigt af hele indsejlingen af Københavns havn, havnebadet og har på den anden side udsigt over den gamle haveforening Nokken og de store grønne arealer på Kalvebodbrygge.

Lejligheden består af entre med skabe, flot badeværelse med brus, gulvvarme og vaskefaciliteter, to lyse soveværelser med adgang til altan. Det store åbne køkkenalrum er velindrettet og med spændende vinkler og et helt unik kig over København. Her er udgang til en stor altan samt en lidt mindre, som er perfekt til grillen, da denne ligger i forbindelse med det flotte moderne køkken.

Udover lejlighedens 3 altaner, så har man adgang til stor fælles tagterrrasse med fænomenal udsigt. Her er desuden mulighed for at leje en privat p-plads i kælderen.

I området findes der skønne cafeer, dagligvare butikker samt havnebad. København er inden for rækkevidde både fra Havnebussen, bus, på cykel eller med bil.

Udlejes både møbleret eller umøbleret

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 17.00
fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK