Københavns mest eksklusive penthouse

Tilbage til oversigt

Helsinkigade

Der er ikke oprettet et kort for boligen endnu

Københavns mest eksklusive penthouse

I Frihavnstårnet, Nordhavn udlejes Københavns mest eksklusive penthouse på 404m2 og 129m2 terrasse med smuk panorama udsigt over Øresund og mod syd.

Ejendommens 2 elevatorer går ditekte op til lejligheden. Her ankommer man i en stor entré med integeret skabsvæg fra Poliform, gæstetoilet og med adgang til boligens vinrum. Lejligheden består af stor Skøn lys opholdsstue med indbygningspejs og den fantastiske udsigt over Øresund og København. Her er udgang til terrasser fra begge sider. Stor skydedør kan adskille stuen fra køkkenet som er lavet i bl.a. sortbejdset eg fra Copenhagen Furnishing/Poliform samt alt i hvidevarer fra Miele. I den anden ende af stuen kan man ligeledes lukket af med skydedør til mindre stue som også kan anvendes til kontor/herreværelse eller separat spisestue. Herfra gang med adgang til afdeling med badeværelse samt to soveværelser. Endvidere gang til stort Master Bedroom med et fantastisk walk-in closet, ekstraordinært lækkert stort badeværelse med adgang til terrassen. I boligens anden del er der stort bryggers/vaskerum med Poliform skabe, gang med masser af skabsplads samt eget badeværelse og to værelser. Afdelingen egner sig godt til teenageafdeling, gæste- eller au-pair afdeling.

Overalt er der indbygningslys, gulvvarme og KNX el-styresystem. Endvidere fælles tagterrasse på 13.etage, kælderrum samt mulighed for p-plads i p-hus lige ved ejendommen.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK