Flot klassisk villa med 5 soveværelser og 3 stuer

Tilbage til oversigt

Mosehøjvej

  • Der er ikke oprettet en plantegning for boligen endnu

Flot klassisk villa med 5 soveværelser og 3 stuer

I alt 300 kvm beboelse + 163 kvm kælder.
Villaen er bygget i absolut bedste materialer, og er beliggende på en af de mest attraktive veje i Charlottenlund. Der er få minutters gang til Sct. Joseph Søstrenes Skole samt Skovgårdsskolen. Her er du tæt på transport, gode indkøb samt den skønne Ellemose og Ermelunden. Villaen fremtræder nænsomt renoveret efter alle kunstens regler og er i super stand med flot lysindfald, gulve udført i massive egeparket, stukkatur samt flotte fløjdøre.

Flot stenbelagt ankomstparti, direkte ned til muret garage. Stor flot hall i ejendommens fulde højde byder dig velkommen, hvorfra der er adgang til et eksklusivt køkken fra Funktion med gulvvarme og lækre materialer og masser af plads til hele familien. Adgang til fantastisk spisestue med udgang til den syd/vestvendte terrasse samt opholdsstue. Endvidere stue og spisestue, endnu en stor pejsestue og et fint gæstetoilet. Fra pejsestuen er der udgang til stor lukket have med hyggelig terrasse samt gammel beplantning.

Boligen kort fortalt:
· Indflytningsklar
· 300 boligkvm og 163 kvm kælder
· Lækre materialer
· Masser af plads
· Stor lukket have med flot beplantning
· Super god beliggenhed i Charlottenlund

Førstesalen er super rummelig og veldisponeret. På førstesalen finder du 3 store børneværelser med eget badeværelse samt stor forældreafdeling med eget luksus badeværelse udført i lækker terrazzo med gulvvarme samt dejlig sydvendt terrasse.

God tør og højloftet kælder oplagt til teenageren eller au pairen. Der findes både rigtig gode disponible rum, vaskerum, badeværelse samt flot vinkælder.

Huset fremstår yderst præsentabelt med fantastiske materialer overalt og med mange fine detaljer.

Bestil en gratis fremvisning

+ 45 70 15 90 07

TELEFON

+45 70 15 90 07

ÅBNINGSTIDER

man.-tor. kl. 9.00 - 17.00
fre. kl. 9.00 - 16.00
søn. efter aftale

ADRESSE

Hellerupvej 78
2900 Hellerup DK